Congresul anual al Societăţii Române de Lentile de Contact şi Suprafaţă Oculară (CSRLCSO), ediția a XXV-a

02/11/2018 - 04/11/2018

 

Aflată în cel de-al 25-lea an de activitate, Sover Optica participă la cea de-a 25-a ediție a Congresul anual al Societăţii Române de Lentile de Contact şi Suprafaţă Oculară (CSRLCSO) și consideră evenimentul drept un prilej de reafirmare a statutului de promotor a culturii vederii în rândul oftalmologilor din România, precum şi de furnizor de încredere pentru echipamentele necesare investigării şi menţinerii sănătăţii vederii. Reuniunea de la Sibiu este completată cu Zilele Miopiei, evenimentul programat sâmbătă și duminică, 3-4 noiembrie 2018, fiind organizat în parteneriat cu Centrul de Cercetare a Suprafeței Oculare din cadrul SCJUS, sub coordonarea dnei. Prof.univ.dr. Adriana Stănilă, Medic Şef al Secţiei Clinice Oftalmologie din cadrul unităţii sanitare etalon a judeţului Sibiu. Prezentările vor avea caracter preponderent practic, incluzând prelegeri privind noile strategii de control al miopiei susținute de specialiști de marcă din țară și din străinătate (dl. Marino Formenti, președintele EurOK și dl. Cary Herzberg, președintele Societății Americane de Ortokeratologie și Control al Miopiei).

Cei peste 400 de participanți vor putea evalua și proba funcționalitățile Visionix VX120, un aparat all-inclusive ce încorporează o serie de patente unicat dezvoltate de Luneau Technology – tehnologia frontului de undă, camera de scanare Scheimpflug, tonometrie non-contact, aberometrie și topografie corneană. Pe lângă VX120, echipa Sover Optica va prezenta prescriptorilor oferta de instrumente de testare a acuității vizuale furnizate de Shin Nippon-REXXAM Japonia – autorefractometre, biomicroscoape, fundus-camere  sau tonometre non-contact. De asemenea, va fi promovat bogatul sortiment de produse pentru laboratorul de optică medicală livrat de Centro Style-Italia, precum și noul aparat Vision Screener SW-800, un autorefractometru portabil non-contact deosebit de util în activitatea oftalmopediatrilor. Vision Screener SW-800 poate capta informații de la 1 metru distanță față de pacient, oferind o evaluare binoculară simultană a vederii și refracției, a dimensiunilor pupilelor și distanței interpupilare.

Apăsați aici  pentru mai multe detalii privind oferta Sover Optica în domeniul aparaturii de investigație optometrică și oftalmologică.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Organizat la Sibiu și având tema “Tratamentul suprafeței oculare. Lentile de contact-noutăți” actuala ediție CSRLCSO va facilita diseminarea în rândul audienței a celor mai noi informații ce privesc progresele recente în domeniul explorării suprafeței oculare. Mai mult, dezbaterea va evidenția diverse subiecte de interes științific, precum calitatea vederii după chirurgia cristalinului și corecția presbiopiei prin implantare de cristaline EDOF, screeningul oftalmologic la elevi, screening-ul oftalmologic al copiilor cu dizabilități intelectuale ori screening-ul oftalmologic al persoanelor cu dizabilități intelectuale din cadrul Jocurilor Naționale Special Olympics – ediția din 2018.

Apăsați aici pentru mai mute detalii privind tematica Congresului anual al Societăţii Române de Lentile de Contact şi Suprafaţă Oculară.