Întâlnirea Partenerilor Sover Optica, ediția a XXIII-a

18/10/2018 - 20/10/2018

 

Pentru Sover Optica, 2018 marchează cel de-al 25-lea an de activitate pe piața națională a articolelor destinate îngrijirii vederii. Programată în luna mondială a vederii, ediția a XXIII-a a Întâlnirii Partenerilor Sover Optica (IPSO) va reconfirma complexitatea și amploarea unui eveniment corporatist devenit tradițional pentru toți clienții Sover Optica (SO). Fiecare ediție IPSO este o experiență memorabilă ce a reușit mereu să surprindă fie prin capacitatea de a reinventa, fie prin concepția propriu-zisă a reuniunii, fie prin invitații sau celebritățile ce au fost parte a evenimentului.

Workshopul evenimentului reprezintă cel mai important instrument pentru consolidarea imaginii companiei și pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, având menirea, pe de o parte, de a facilita percepția întregului portofoliu de produse-servicii Sover Optica, iar, pe de altă parte, de a facilita contactul cu cele mai recente colecții purtând însemnele unor branduri celebre din industria mondială a ochelarilor. În cele trei zile ale evenimentului, Sover Optica va etala colecțiile de ochelari asociate sezonului de primavară-vară 2019 ce poartă însemnele unor nume celebre ale modei internaționale din sectorul haute couture (Loris Azzaro, Chantal Thomass, Roberto Cavalli, Tom Ford) sau din sectorul pret-á-porter (Just Cavalli, Timberland, Tony Hawk) ori din portofoliul unor experți mondiali în diferite domenii (ceasuri și bijuterii precum Charriol ori cosmeticele Elizabeth Arden) fie manufacturierilor tradiționali de ochelari (Charmant Group, Trevi Coliseum, 4Planets) sau segmentelor eyewear designer (Blackfin).

Unul din elementele cheie ale succesului IPSO îl reprezintă promovarea consecventă a noutăților, fie că ne referim la tehnologiile sau materialele ochelarilor, fie la inovațiile din sectorul echipamentelor de șlefuit ori la cele din segmentul aparatelor destinate investigării vederii. Pentru această ediție, Sover Optica va expune unele din cele mai performante produse ale industriei de profil aparținând unor fabricanți câștigători ai trofeelor SILMO d`Or în octombrie 2017 – Pramaor Italia și Grosfilley Franța – sau în septembrie 2015 – Briot Attitude, sistemul de șlefuit din segmentul premium fabricat de Luneau Technology Franța.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Apasă aici pentru mai multe detalii privind organizarea și desfășurarea evenimentului.