MIDO, ediția a 48-a, Rho-Milano (Italia)

24/02/2018 - 26/02/2018

 

Pentru Sover Optica, actuala ediție a MIDO reprezintă cea de-a 23-a participare la acest salon de referință din industria îngrijirii vederii.

După 25 de ani de activitate pe piața românească de optică medicală, MIDO rămâne salonul căruia îi datorăm ascensiunea noastră, precum și realizarea majorității relațiilor de parteneriat. Deoarece toți ochelarii distribuiți de Sover Optica urmăresc tendințele pieței și comportamentele de consum, principalul avantaj al participării la MIDO îl constituie configurarea unor colecții cât mai unitare ce combină arta și tehnologia, viitorul și tradiția, procesele industriale cu meșteșugul artizanal, cercetarea continuă și studiul materialelor, experiența și pasiunea.

La MIDO, putem verifica și confrunta, ne putem informa și cunoaște, ne putem hrăni curiozitatea și putem găsi produsele adecvate clienților noștri.

La MIDO, imaginația și creativitatea dau tonul unui salon în care colecțiile de ochelari se remarcă prin designul autentic, alegerea celor mai bune materiale și rezolvarea perfectă a detaliilor.

La MIDO, toți sunt într-o perpetuă căutare a frumuseții funcționale.

La MIDO ne vom reîntâlni cu …minunile din universul ochelarilor.

#livethewonder

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – - 

Apasă aici  pentru mai multe detalii privind MIDO 2018.