Primăvara Noutăților Sover Optica – ediția a IV-a

23/03/2018 - 24/03/2018

 

PRIMĂVARA NOUTĂȚILOR SOVER OPTICA (PNSO) este un eveniment corporatist destinat explorării celor mai noi colecţii de ochelari intrate în portofoliul Sover Optica odată cu sosirea primăverii 2018. Evenimentul înlesnește partenerilor stategici contactul cu produsele-serviciile Sover Optica, contribuind la stimularea cererii pentru produsele companiei. Prin intermediul PNSO, pe lângă testarea ori evaluarea modelelor expuse, forţele de vânzare asigură atât informarea clienților privind caracteristicile tehnice ale ochelarilor – materiale utilizate și tehnologii aplicate, cât și comunicarea kitului de marketing – adresabilitatea și personalitatea colecției, modalități de promovare, expunere și vânzare.

Pe parcursul a două zile se vor putea viziona peste 3000 de modele de rame de ochelari pentru vedere și ochelari de soare. Programat la sediul Sover Optica din Pantelimon, workshop-ul PNSO va etala colecții de ochelari ce acoperă un amplu sortiment valoric – high-end, premium, medium și budget, precum și o mare diversitate de materiale pornind cu aur double, titan, beta-titan, Excellence Titan, Sandvik Nanoflex™, aluminiu, oțel inoxidabil sau monel și continuând cu Trogamid CX, Grilamid TR 90, ULTEM, fibră de carbon, nylon, acetat de celuloză sau propionat de celuloză.

Actuala ediție PNSO marchează cel puțin două evenimente cu relevanță atât pentru istoria companiei, cât și pentru comunitatea optometriștilor. PNSO este prima reuniune profesională din calendarul 2018, anul în care Sover Optica împlinește un sfert de veac de activitate în domeniul îngrijirii vederii din România. În al doilea rând, demararea PNSO coincide cu Ziua Mondială a Optometriei, 23 martie fiind destinată omagierii anuale a profesioniștilor ce asigură asistență medicală primară pentru sănătatea vederii.

- – - – - – - – - – - – - - – - – - – - – - – - – - - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Sover Optica va expune la PNSO următoarele colecții de ochelari:

- Azzaro, Charriol, Chantal Thomass, Tehia, Vicomte A., X-One (Grosfilley Lunettes – Franţa)

- Blackfin (Pramaor – Italia)

- Clark, Clarkids și Trevi 1971 (Trevi Coliseum – Italia)

- Charmant-Z, LineArt Charmant, Charmant Titanium Perfection, Charmant Perfect Comfort și Adlib (Charmant Group – Japonia)

- Elizabeth Arden (Eyewear Designs LTD – SUA)

- Enjoy Sun (Centro Style – Italia)

- Henry Jullien (Henry Jullien Lunetier – Franţa)

- H1N1 Eyewear (4Planets – Italia)

- Just Cavalli, Montblanc, Roberto Cavalli, Timberland, Tom Ford, Swarovski (Marcolin Spa – Italia)

- Tom Tailor (Visibilia – Germania)