Reuniunea anuală a Oftalmologilor (RAO) – ediția a 54-a, Iași

10/05/2018 - 12/05/2018

 

Pentru Sover Optica, cea de-a 54-a ediție a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor (RAO), reprezintă un prilej de reafirmare a statutului de promotor a culturii vederii în rândul oftalmologilor din România, precum şi de furnizor de încredere pentru echipamentele necesare investigării şi menţinerii sănătăţii vederii.

Pe lângă produsul de top Visionix VX120, ce încorporează o serie de patente unicat dezvoltate de Luneau Technology – tehnologia frontului de undă, camera de scanare Scheimpflug, tonometrie non-contact, aberometrie și topografie corneană – echipa Sover Optica prezentă la Cluj va prezenta oferta de instrumente de testare a acuității vizuale furnizate de Shin Nippon-REXXAM Japonia – autorefractometre, biomicroscoape, fundus-camere sau tonometre non-contact .

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind oferta Sover Optica în domeniul aparaturii de investigație optometrică și oftalmologică.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Organizată la Iași și având o temă incitantă – “Provocări și controverse în oftalmologie”, actuala ediție RAO va facilita sporirea interesului participanților prin modalități variate de prezentare – comunicări, simpozioane, video-proiecții, e-postere, cursuri etc. Prin subiectele și participarea internațională semnificativă, organizatorii promit creșterea atractivității acestui eveniment profesional.