SILMO, a 51-a ediție – Paris Nord Villepinte (Franța)

28/09/2018 - 01/10/2018

SILMO (Salon International de la Lunetterie, de l’optique oculaire et du Matériel pour Opticiens)

SILMO se desfășoară anual în orașul luminilor, fiind expoziția de toamnă ce-şi propune să promoveze inovaţia şi creativitatea în sectorul articolelor destinate îngrijirii vederii. SILMO este mai mult decât un salon, este un adevărat motor de business ce găzduiește întâlniri de afaceri capabile să provoace noi experințe și să genereze noi oportunități. Începând cu 2010, SILMO este organizat în complexul expoziţional Paris Nord Villepinte situat în partea de nord a Parisului, în vecinătatea aeroportului internațional Charles de Gaulle.

Pentru prima oară, pavilionul Futurologie etalează produse și concepte urmând 4 secțiuni tematice – sport, wellness, sănătate și divertisment. Sub titulatura #SilmoNext, în cadrul spațiului dedicat viitorului, publicul vizitator va putea intra în contact cu noile tehnologii capabile să transforme afacerea, să fructifice la maxim oferta erei digitale astfel încât să conecteze articolele optice cu utilizatorii de mâine.

Cea de-a 51-a ediție confirmă aportul tehnologiilor digitale în viitoarele saloane de optică, SILMO m@tch fiind un instrument de lucru indispensabil pentru alegerea celor mai adecvate produse – căutarea pe baza de criterii proprii, pentru recepționarea consultanței personalizate, precum și pentru gestionarea eficientă a agendei zilnice.

Pentru mai multe detalii privind SILMO, puteți accesa canalul propriu YouTube, puteți răsfoi revista Trends by SILMO sau utiliza aplicația mobilă SILMO App.