SILMO, ediția a 50-a (Paris Nord Villepinte, Franța)

06/10/2017 - 09/10/2017

 

SILMO (Salon International de la Lunetterie, de l’optique oculaire et du Matériel pour Opticiens)

SILMO se desfășoară anual în orașul luminilor, fiind expoziția de toamnă ce-şi propune să promoveze inovaţia şi creativitatea în sectorul articolelor destinate îngrijirii vederii. SILMO este mai mult decât un salon, este un adevărat motor de business ce găzduiește întâlniri de afaceri capabile să provoace noi experințe și să genereze noi oportunități. Începând cu 2010, SILMO este organizat în complexul expoziţional Paris Nord Villepinte situat în partea de nord a Parisului, în vecinătatea aeroportului internațional Charles de Gaulle.

Pe parcursul a 4 zile, SILMO 2017 va oferi vizitatorilor un amplu sortiment de rame și ochelari de soare, precum și lentile, lentile de contact ori echipamente optice de înaltă precizie. SILMO este locul unde sunt prezente inovaţii din toate sectoarele fie că ne referim la optică, optometrie, industria ochelarilor sau echipamentelor pentru măsura și controlul ochelarilor ori a celor pentru investigații oculare.

SILMO prilejuiește apariția publicațiilor Trends by Silmo și MO by SILMO, două reviste proprii ce marchează cele mai importante tendințe ale momentului.

Pentru mai multe detalii privind SILMO, puteți accesa pagina web, precum și aplicația mobilă SILMO App.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Statisticile dovedesc importanța SILMO în calendarul expozițional de toamnă.

-          Potrivit organizatorilor, SILMO 2016 a ocupat o suprafață de 80000 mp și a fost vizitat de 33.771 de persoane provenind din 122 de țări, 57% dintre acestea sosind din străinătate și 43% din Franța.

-          Au fost etalate aproximativ 1350 de branduri aparținând unui număr de 900 de expozanți (160 societăți expunând pentru prima oară)