Charmant Perfect Comfort

 

Catalogul colectiei 2018
Catalogul colectiei 2017

Noua colecție de monturi optice Charmant PERFECT COMFORT reprezintă expresia concretă a confortului în purtare. Urmându-și obiectivul de a oferi purtătorilor cele mai performante monturi în privința durabilității, siguranței, ușurinței și confortului, specialiștii japonezi de la Charmant Group regândesc modul de realizare a ramelor pentru ochelari. Sloganul “Confort fără nici un compromis” evidențiază punctul forte al colecției Charmant PERFECT COMFORT – monturi confecționate din aliaje de titan calculate științific și proiectate ergonomic pentru a genera purtătorului cea mai bună senzație de confort.

Monturile Charmant PERFECT COMFORT se remarcă printr-un aspect contemporan, accentele cromatice sau formale susținând ideea centrală a colecției prin detalii integrate subtil în ansamblul monturii.

Colecția Charmant PERFECT COMFORT se adresează ambelor genuri, persoane cu un stil de viață activ ce apreciază confortul cotidian în toate ocaziile. Indivizi cu o mare încredere în sine, investesc în obiecte personale ce reflectă tendințele modei actuale și încorporează materiale sau tehnologii recente. Purtătorii de monturi Charmant PERFECT COMFORT sunt preocupați continuu de purtarea unor ochelari cu mare valoare adăugată, trăsătură ce presupune un echilibru între confort, estetică și materiale de înaltă calitate.

Începând cu luna iunie 2015, produsele Charmant Perfect Comfort sunt distribuite în România de către Sover Optica.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Click aici pentru a vizualiza videoclipul  Charmant Perfect Comfort – Enjoy pure wearing comfort (ian 2017).

Apăsați aici pentru a descoperi universul colecției Charmant Perfect Comfort