Clark

Catalogul 2017 – Clark Donna
Catalogul 2017 – Clark Uomo

Colecția de ochelari Clark

Ochelarii Clark aparțin categoriei house brand și sunt poziționați in segmentul budget, configurând colecția cea mai bine vândută a fabricantului italian Trevi Coliseum. De peste 30 de ani, Clark este comercializat în magazinele de optică europene - Italia, Franța, Spania, Austria, Slovenia, Croația sau Cipru, precum și în alte magazine din Asia, Orientul Mijlociu sau Statele Unite.

Ramânând consecventă valorilor house brandului – ochelari accesibili și confortabili pentru toate vârstele, colecția propune 140 de modele pentru copii, tineret, adulți și seniori, numitorul comun fiind excelentul raport calitate-preț în condițiile unui produs deopotrivă ergonomic, fiabil și atrăgător. Cu ajutorul platformei ISO 9001:2008, un sistem modern de management al calității, toate monturile sunt atent verificate, contribuind la caracterul funcțional, modern și optimist al brandului Clark. Designul colecției Clark urmărește tendințele momentului, modelele având un aspect viu prin apariția culorilor fluorescente în cadrul modelelor destinate tinerilor. Remarcăm multitudinea de forme vintage, între care silueta modelului iconic Wayfarer deține întâietatea. Fiind cel mai bine vândut model al tuturor timpurilor, frontalul trapezoidal este declinat în diverse forme, păstrându-și caracterul prèt-a-porter și alura inconfundabilă.

Acoperind un segment semnificativ de purtători, de la tineri până la seniori, colecția Clark apelează la un larg sortiment de materiale pentru monturi optice: acetat de celuloză, nylon, TR90, ultem, monel, oțel inoxidabil, titan. Dintre toate, acetatul de celuloză rămâne materialul vedetă: monturile sunt obținute dintr-o placă omogenă de acetat, după care sunt prelucrate mecanic prin frezare și apoi șlefuite până la obținerea luciului specific.

Cromatic, colecția de ochelari Clark oferă versiuni uni ori bicolore, precum și modele atent elaborate, ce recurg fie la soluții tehnice bazate pe utilizarea acetatului multistrat în combinație cu frezarea laser, fie la colarea unor componente laminate din acetat.

Personalitatea brandului Clark   Accesibil – Agreabil – Robust – Funcțional

Consumatorul Clark

Ochelarii Clark sunt adresați îndeosebi purtătorilor tineri, extrovertiți și deschiși, preocupați de accesoriile de modă, însă atrași de funcționalitate și fiabilitate. Ei doresc un obiect a cărui personalitate să fie remarcată prin valoarea adaugată datorată designului. Cheltuie cu chibzuință, fiind interesați de maximizarea beneficiului obținut (value for money). Consideră ochelarii drept un dispozitiv cu rol medical, însă nu exclud capacitatea lor de a decora fizionomia prin intermediul unui accesoriu de modă adecvat deopotrivă personalității, viciului de refracție și vârstei.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 1998, colecţia de ochelari Clark fabricată de Trevi Coliseum este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Clark®.