Montblanc MB641S

 

Dimensiuni: 56□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: frontal trapezoidal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză

Culori: negru, negru lucios și havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Ochelarii de soare Montblanc MB0641S sunt adresați purtătorilor de gen masculin cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani, înzestrați cu putere mare de cumpărare. Fie antreprenori tradiționali, fie colecționari, ambele categorii sunt interesate îndeosebi de calitatea finisării artizanale a monturii și a semanticii ei în pofida nevoii de aliniere la tendințele modei. Sunt persoane preocupate de o imagine clasică, dispuse să investească în accesorii personale care le oferă siguranță de sine, prestanță și statut în comunicarea socială. Ochelarii se remarcă prin prezența pe ambele fețe ale brațelor a elementelor identitare Montblanc, ce au menirea să sublineze apartenența purtătorului la un segment elitist. Pe zona expusă privirii, este gravată denumirea “Montblanc”, în vreme ce clasicul logotip alb-stelat “Montblanc” este incizat la interiorul brațelor, în corpul metalic al balamalei.

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției Montblanc Eyewear, semnând acordul de licență cu Montblanc International în 2001.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Montblanc Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Începând cu 2003, colecţiile de ochelari Montblanc sunt distribuite în România de către Sover Optica.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.