Swarovski SK0128S

 

Dimensiuni: 56□17 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidal / frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză

Culori: negru (01B/ gradient dark grey lenses), maro havana (52F/ gradient brown lenses), violet (81Z/ gradient violet lenses) și blue (90W/ gradient blue lenses)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Swarovski SK128 sunt o reinterpretare a formelor neconvenționale ce au făcut istorie în epoca anilor `80, o perioadă în care vocile colorate ale muzicii hip-hop deveneau din ce în ce mai ascultate. Prevăzuți cu filtre solare confecționate din policarbonat, ochelarii Swarovski SK128 sunt ideali atât pentru aparițiile strălucitoare dintr-un eveniment monden ori pentru zilele însorite în care strălucirea luminii naturale devine insuportabilă. Impactul vizual este susținut atât prin amplitudinea conturului, cât și prin decorul maxi sparkle format din câte 8 cristale aplicate pe ambele brațe.

Privind aspectul sculptural al monturii, efectul 3D se datorează unui procedeu inovativ de prelucrare CNC – décorul geometric din masa de acetat de celuloză reprezintă un element identitar specific Swarovski Eeywear. Colecția actuală propune 4 versiuni, cromatica monturii fiind armonizată atât cu linia decisă a ochelarilor, cât și cu nuanțele filetrelor solare – negru și maro havana pentru cei atrași de armoniile clasice, violet și blue pentru cei dornici de apariții Wow.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor ultraviolete UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Colecțiile de ochelari Swarovski, sunt distribuite în România de Sover Optica, comercializarea demarând în martie 2015, în cadrul evenimentului Primăvara Noutăților Sover Optica. Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Swarovski, semnând acordul de licență cu grupul Swarovski în anul 2009. La 5 decembrie 2017, acordul cu Marcolin s-a reînnoit, fiind valabil până la finele anului 2023. Noul acord include cele două colecții feminine Swarovski Eyewear și Atelier Swarovski Eyewear, Marcolin având dreptul să producă sub licență accesorii de vedere aferente ambelor categorii – monturi optice și ochelari de soare.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Swarovski Eyewear.